• slidepageslider0.png
  • slidepageslider1.png
  • slidepageslider2.png
  • slidepageslider3.png
  • slidepageslider4.png
  • slidepageslider5.png
 
 

 

  -2018 FIRAR VI 50 ÅRS JUBILEUM! Jag (Urban) var med min pappa Veiner på rastplatsen vid väg E12 AN och tittade över sjön - och min pappa sade att här ska jag bygga en Camping och året var 1968. Vem trodde då att vi skulle få fira ett 50 års jubileum som samma familjeföretag. Troligtvis är vi en av Sveriges äldsta familjecampingar. Hjärtligt välkomna till Tallbacken i Sommar och fira med oss.Följ oss gärna på våra socialasidor och ta del av våra Jubileumpriser,arrangemang och tävlingar  m.m. Självklart så kommer det bli ännu mer arrangemang för våra gäster under -2018.  Besöks rekord av Stug & husvagn/husbilsgäster på området inkl våra företags arrangemang har varit helt otroligt under 2017. `Vi som trodde att 2016 års siffror skulle vara svårt att slå` Vi vill passa på att tacka Er alla som som har  besökt oss 2017 och ser vi fram emot med tillförsikt ett nytt spännande år -2018  Med nya & återkommande gäster.Nu är vi klar med `HOME MAKEOVER` i våra stugor Se gärna resultatet på youtube.

 

Ni som funderar på en SÄSONGSPLATS vid SJÖN inför vårt 50 års Jubileum så finns det platser med och utan färdiga altaner lediga från

4 690:- exkl el

( 15 Maj - 21 Sep )  Kontakta oss gärna för visning!

 

Funderar ni på ett arrangemang under 2018 ? Vi hjälper gärna till med Er Konferens, Fest, Aktiviteter, Middagar m.m Hjärligt välkomna med förfrågan för stora och mindre grupper ! Mer information på hemsidan. Klicka dig gärna vidare till Vimmelbilder på denna hemsidan så kommer du på ett smidigt sätt in på våra alla sociala medier . P.S Glöm inte att ta del av våra nyheter,erbjudande,arrangemang & tävlingar på vår löpsedel .Vårt reportageteam från Tallbacken kommer givetvis att vara på hugget för att ge Er och många andra läsning som ska förhoppningsvis beröra.Välkomna!